•  Ali Ömer Türkiye’de kalmaya karar verir. Yepyeni bir hayata imza atarken yaşayacaklarının umduğundan fazla olduğunun farkında değildir. Havva bu kez inadının bedelini ağır ödeyecektir. Kader; Sevda, Havva, Umut bebek ve Yusuf Ziya bebeği son kez bir araya getirir. Hamiyet Bade’yi evden kovar. Herkes şoke kalakalmıştır. Çoktan planlarını yapmıştır. Reşit’in evlenme teklifiyle şoke olan Sultan, Yiğit’in de hayatına girmesiyle ne yapacağını şaşırmış haldedir.Hamiyet, Havva’dan yaptığı her şey için özür diler. Ancak Havva onun masumiyetine inanmaz. Bade Mehmet’in evlenme teklifini reddeder. Ne var ki Mehmet’i pes ettirmesi kolay olmayacaktır. Yer Gök Aşk 93.Bölüm İzle. Mehmet’se Bade’nin elini asla bırakmayacaktır. Ali Ömer’in kız arkadaşı Linda’nın gelişi büyük sürpriz olmuştur. Ali Ömer, ailesi ve Linda arasında kalacaktır. Hamiyet Bade’nin bebeğini kaybetmesine üzülmez bile.Yiğit ise Münevver’i aşkına ikna etmek için uğraşırken, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Ali Ömer Hamiyet’ten Havva ve Yusuf’un hikâyesini öğrenir. Duyduklarına inanması çok zorken, Hamiyet ondan Havva’yla konuşmasını ister. Ali Ömer ve Sevda bir kez daha karşılaşırlar; Havva, Ali Ömer’le görüşmeyi reddedip kiminle görüşmesini isteyecektir?Havva on beş sene hüküm giyer. Hamiyet doğacak torununu yanına almaya, Havva ise bedeli ne olursa olsun oğlunu Hamiyet’e vermemeye yeminlidir. Münevver ne kadar dirense de, Yiğit’in aşkına kayıtsız kalamaz. Kader ikisini bir kez daha yüz yüze getirecektir.  Yer Gök Aşk 29 Ekim İzle. Sevda ve Havva peş peşe doğum yaparlar. Hapishanede şartlar ne yazık ki çok ağırdır. İki kader arkadaşı yavaş yavaş hayatlarının dönüm noktasına yaklaşmaktadırlar.

     


    votre commentaire
  • Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler. Sonunda haklılığı açığa çıkan Mahir, Feride tarafından ‘Nazif Kara’ davasında görevlendirir. Nihayet istediği şeye kavuşan ve başsavcının odasını tekrar inceleyen Mahir, burada kanlı bir parmak izi bulur. Araştırma sonucunda parmak izinin Nazif Kara’ya ait olmadığı açığa çıkar. Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi…1970′lerde Beyazıt’ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti… Karadayı 4.Bölüm İzle. İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı… Mahir için her şey bitmiş gibidir. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı yeni sezonda atv ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70′li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürecek.Ayten ise gece eve gelmeyen Mahir’in kendisini aldattığını düşünmektedir. Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından… Tüm bunların üstüne bir de komiser Yasin tarafından nezarete atılan Mahir, geceyi nezarette geçirir. Tek yolu vardı artık. Karadayı 29 Ekim İzle. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Mahir’in işgüzar bir adam olduğunu düşünen Feride, ona başka bir hâkimle çalışmasını söyler. 

     


    votre commentaire
  • Abide Sultan halvet için hazırlanırken, odasına gelen Küçük Esat onu azad ettiğini açıklar. Harem 5.Bölüm İzle.Ulan Bator’un oğlu Ulan Bune, Sultan Küçük Esat’ın en büyük kızı olan Balkız’ı görmek için Basur Sarayı’na girmenin bir yolunu bulur. Kare Murat ve Çıngıraklı Hamit Paşa’nın arama uğraşları da bir sonuç vermez ve saraya dönerler. Ertesi günü Basur Sarayı’na Küçük Esat’ın ölüm haberi gelir…Harem 28 Ekim İzleBunu duyan Çeşmi Fesat Hatun, elinden alınan odasının intikamını Abide’den alıp onu saf dışı bırakmak için hemen bir plan hazırlar. Çıngıraklı Hamit Paşa, Zehire Sultan’ın aşağılamalarından bıkmış ve Küçük Esat’ı öldürmesi için kiralık bir katil bulmuştur.Gaibettin’in küresinden gördüğü İstanbul isimli küçük kasabanın ileride çok değerleneceğini duyan Sultan Küçük Esat, İstanbul’u fethetmek için sefere çıkmaya karar verir. Zehire Sultan ise, kitap sayfalarına süreceği zehirle abisini öldürmeyi planlamaktadır. Kimseye görünmeden girdiği Küçük Esat’ın odasından çıkarken Kare Murat’a yakalanır.Çıktıkları seferde yola pusu kurup Basurlular’a saldıranların elebaşını yakalamak için peşinden giden Sultan Küçük Esat geri dönmez. Bu sırada kapıyı dinleyen Toplunur Hatun, Abide’nin bir sevgilisi olduğunu duyar ve hemen hareme gidip diğer hatunlara söyler. 

     

     


    votre commentaire
  • Alev Alev 27 Ekim İzle. Türker İnanoğlu yapımcılığında, Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak olan dizinin senaryosu Mahinur Ergun’e ait, yönetmenliğini ise Atilla Cengiz yapıyor. Murat ise vicdan azabı içinde yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Ümran, Murat’ı kendine bağlayabilmek için her yolu denemeye devam eder. Murat’ın izini bulan Alev, onun karşısına çıkmak için harekete geçer. Fakat karşılaşmaları hiç de umduğu gibi olmaz. Bu arada kasabada kimsenin tadı tuzu kalmamıştır. Kızı Alev hakkında yapılan dedikodulara dayanamayan Mehmet Kaptan fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ALEV ALEV, atv ekranlarında dizi olarak hayat buluyor. İzleyiciye 80’lerin özlenen nostaljisini yaşatacak olan dizinin başrollerinde ise Rojda Demirer, Berk Oktay, Hande Soral ve İlker İnanoğlu var. ALEV ALEV, birbirlerine deli gibi âşık olan Murat ve Alev’in aşkını doyum olmaz Ege manzaraları eşliğinde anlatacak. Kasabada yaşamaya devam edemeyeceğini düşünen Alev, İstanbul’a gelir ve arkadaşı Ece’nin yanına yerleşir. Alev Alev 5.Bölüm İzle. Hem kendine yeni bir hayat kurmayı hem de Murat’ı bulup onunla yüzleşmeyi planlamaktadır. 


    votre commentaire
  •  İlk kızının ölüm acısını yaşayan Zümrüt, Yeşim’in ölüm ile burun buruna olmasından dolayı derinden sarsılır. Toprak’tan gerçeği öğrenen Çınar, Toprak ve bebeği sahiplenmek ister.  İkbal, Zümrüt’ün kızının yanına gitmesi için Çınar ve Necip’i karşısına alır. Toprak’ın sancıları artar.  Yaşam ve ölümle sınanan Toprak ve Çınar’ı, kader bir kez daha yüz yüze getirecektir. Onu yetiştirmek için Ahmet ve Nermin dişini canına takar ve hastaneye yetiştirmeye çalışır. Toprak zamanında yetişebilecek midir? Çınar Berk kötüleşir! Çınar Berk’in tek kurtuluş umudu, Toprak’ın doğacak Lale Devri 86.Bölüm İzle Nakil sayesinde Çınar Berk iyileşmeye başlar. Tüm aile sevince boğulurken Zümrüt bu olayda Toprak’ın alkış toplamasına çok içerler. Zümrüt kızına mezarı başında bir söz verir. Lale Devri 27 Ekim İzle. O yaşadığı sürece Çınar mutlu olmayacaktır! Oğlunu nüfusuna geçirmek isteyen Çınar, Okan’dan Ahmet ve Necip ve Zümrüt’ün nikahına dakikalar kala alacağı sürpriz bir hediye dünyasını alt üst edecektir! Toprak ise Çınar’dan şoke edici bir haber alacak ve büyük bir acı yaşayacaktır! Toprak’ın evliliğiyle ilgili Çınar tüm gerçekleri öğrenebilecek midir? Necip Zümrüt’e evlenme teklif eder. İkbal Necip’in bu teklifine nasıl tepki verecektir?Yeşim derinliklere batarken, Çınar onu bulmak için denize dalar. Polisin zor zapt ettiği Kerem ise vicdan azabıyla sinir krizi geçirmektedir. Uzun çabalardan sonra Yeşim bulunur, ancak durumu çok ağırdır. 

     

    bebeğidir artık.
    Ancak Toprak, hayatı için çizdiği yolu değiştirmek istemeyecektir. Ahmet ise bebeğe günden güne daha fazla bağlanır.


    votre commentaire