• Hayat Devam Ediyor 41. Bölüm ?zle

     

    Ä°smail yeni kurduÄŸu atölyede heyecanla çalışmaktadır. Hayat gittiÄŸi toplu terapide kendisi gibi genç kızların gerçek hikayeleriyle yüzleÅŸir. Bekir vasıtasıyla aileye karışan balıkçı Hasan gerçek yüzünü herkesten gizlemeye devam etmektedir.  Manken olma sevdasındaki Åžirin’e ailenin tepkisi büyük olur. Hayat Devam Ediyor 41. Bölüm Ä°zle.

    Büyük aÅŸk yeniden baÅŸlayacak mıdır? Siraç, hapishanede kendisini öldürmek isteyen Belalı’nın yazdığı itirafnameyi Pelin aracılığıyla avukatına göndermeyi baÅŸarır. Ä°tirafnamedeki gerçekler Siraç ve KürÅŸat’ın dışarı çıkması için yeterli olabilecek midir? FotoÄŸrafları gören Ä°smail kızını ev hapsine aldırır.  Zeliha ise cezaevinde olmasına raÄŸmen büyük bir mutluluÄŸun eÅŸiÄŸindedir. Hasan hem Hayat, hem Åžirin ile ilgilenmeye devam eder. Siraç bu umutla hapishaneden cezaevine getirilir. Hayat Devam Ediyor 41. Bölüm  Cezaevi kapısında onu Pelin beklemektedir. Åžirin ise Levent ile kurduÄŸu tehlikeli iliÅŸkiyi sürdürmekte ısrarlıdır. Fotomodellik sevdası Åžirin’in başına büyük iÅŸ açacaktır. Zeliha ve Berat’ın cezaevinde nikahı kıyılır. Ailenin küçük kızı Lavin bir süredir devam eden rahatsızlığı sebebiyle hastaneye götürülür. Burada aileyi önemli ve üzücü bir geliÅŸme bekliyordur. BebeÄŸinin doÄŸumunu bekleyen Hayat, peÅŸinde dolanan Hasan’ın gerçek niyetini çözebilecek midir? Siraç’ı hapishanede büyük bir sürpriz beklemektedir. Pelin, Berat’ın yardımıyla Siraç’ı ziyaret eder. Siraç için bir umut belirmiÅŸtir. Siraç ona karşı kırgındır. Güzel haberi KürÅŸat ile paylaşır. Zeliha’yı sürpriz bir teklif daha beklemektedir. Berat ona evlenme teklif eder. Annesi Kadriye’nin buna bir itirazı vardır.

    Yusuf’un bütün planları suya düÅŸer. Zeliha davasında yeni bir umut belirmiÅŸtir. Lavin rahatsızlanır.  Hayat Devam Ediyor Ä°zle Önemsiz gibi görünen belirtiler zor bir hastalığın kötü habercisidir.


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :